WtP-logo-color-1.png

Welkom in de filmzaal voor We the Power.

Voer je naam hieronder in om de film te bekijken.

 

OVER DE FILM

Stel je voor dat je het traditionele energiesysteem op zijn kop zet en de kracht van schone elektriciteitsproductie teruggeeft aan je buren. We the Power volgt vrienden, families en pioniers terwijl ze wettelijke barrières doorbreken, de macht terugpakken van grote energiebedrijven en het aan de plaatselijke bevolking geven, zodat hun dorpen en steden er sterker voor komen te staan. De film volgt lokale coöperaties van diep in het Zwarte Woud in Duitsland tot de straten van het oude Girona in Spanje en de daken van Londen, Engeland, waar ze de weg vrijmaken voor een revolutie in hernieuwbare energie en gezondere, financieel stabiele gemeenschappen opbouwen.

 
GEEF DE MACHT OVER STROOM TERUG AAN DE MENSEN ZELF
 
Door samen te werken kunnen we zorgen dat we zelf profiteren van de voordelen van hernieuwbare energieproductie. Eén miljoen Europeanen zijn inmiddels betrokken bij de groeiende gemeenschapsenergiebeweging. Tegen 2050 kunnen dat meer dan 260 miljoen burgers zijn, die elk tot 45% van de elektriciteit in de Europese Unie helpen opwekken met gemeenschapsenergie, wat lokale banen, lagere energiefacturen, een gezonder milieu en meer maatschappelijk draagvlak oplevert.
TOGETHER-1080-×-1080px-e1644943856888.png
WATCH WE THE POWER DUTCH
Vul na de film alsjeblieft ons enquêteformulier voor het publiek in om ons te laten weten wat je ervan vond. 
TAKE ACTION DUTCH

 

De duurzame energie-beweging met energiecommunities in eigen beheer zijn in Nederland sinds 2020 gestaag gegroeid naar 623 coöperaties en 97.000 leden. Om ervoor te zorgen dat energiecommunities in Nederland blijven groeien, zijn er meer mensen nodig om de huidige activiteiten te ondersteunen en nieuwe coöperaties op te zetten.

 

Word lid van een energiegemeenschap

Stap over op gemeenschapsenergie 

Investeer in gemeenschapsenergie

Investeer in een project
patagoniacomm-e1645120372953.png

Meld je aan voor de laatste updates over We the Power door lid te worden van de Patagonia-mailinglijst en ontvang informatie over exclusieve producten, lees inspirerende verhalen, laat je voorlichten over activisme, evenementen en meer.

Vul na de film alsjeblieft ons enquêteformulier voor het publiek in om ons te laten weten wat je ervan vond. 
APMLIFY DUTCH

Hieronder volgt een voorbeeld van een bericht om de boodschap na de screening verder te verspreiden. Voel je vrij om deze afbeeldingen en teksten hoe je maar wilt te gebruiken op je socialemediaplatformen. 

“De toekomst van energie ligt in handen van burgers. Ik heb naar de film #WeThePower gekeken op @patagoniaeu. Ontdek hier hoe gemeenschapsenergie werkt: https://eu.patagonia.com/gb/en/wethepower/ en hoe we de macht over stroom teruggeven aan gewone mensen”
 
 
HOST A SCREENING - DUTCH

Heb je belangstelling om je eigen screening en discussie van We the Power te organiseren? Vul dit formulier in, dan neemt een lid van ons team contact met je op. 

SCREENING-ROOM-1200-×-600px.png
TOGETHER-1080-×-1080px-e1644943856888.png